Company Logo
slide 1 slide 2 slide 3


A Computer-S Informatikai Szolgáltató Kft. 2001 márciusában alakult, számítástechnikával foglalkozó vállalkozás.

Alapító tagjaink korábban is együtt dolgoztak hasonló tevékenységet folytató üzleti vállalkozásban. Legfontosabb feladatunknak tekintjük Magyarország területén számítástechnikai szervizszolgáltatás végzését. Minden szakemberünk komoly tapasztalatokkal rendelkezik a fenti feladat teljes körű ellátásához. 
Jelenlegi ügyfélkörünk bizalmát elsősorban a szakmai ismeret és felkészültség, a kialakított személyes kapcsolatok miatt nyerhettük el. Szervizünket folyamatosan fejlesztjük technikai felszereltséggel, szolgáltatásokkal, és azok színvonalával. 
Segítségünkre van mindebben:


1. Széles körű szakmai tapasztalat, melyet munkatársaink az elmúlt 12 év alatt a számítástechnika területén felhalmoztak.
Ez a szakmai tapasztalat a garancia, a magas szintű, és gyors szervizszolgáltatások elvégzésére.


2. A Computer-S Informatikai Szolgáltató Kft. alapítása óta törekszik a régióban működő informatikai cégekkel történő kapcsolatok kialakítására, amely elsősorban a számukra nyújtott szerviz szolgáltatásokat, monitorok, szünetmentes áramforrások, nyomtatók, plotterek, notebook -ok javítását jelenti.
Az elmúlt 12 évben a Magyarországon több mint 100 informatikai céggel alakítottunk ki partnerkapcsolatot.


3. A javítások gyors elvégzéséhez alkatrészraktárunkat úgy alakítottuk, hogy az általunk felvállalt gyártók és készülékmodelljeik lehető legtöbb hibáját azonnal el tudjuk hárítani.
Természetesen van olyan alkatrész amit nem tartunk raktáron, de ezek beszerzési idejét igyekszünk a lehető legrövidebb időre szorítani.


4. Egy készülékre eső átlagos javítási időnk négy-öt munkanap.


5. Partnereink számára internetes hibabejelentést biztosítunk.


6. Kollégáink a szakma különböző területein vizsgázott szakemberek, folyamatosan szakmai tanfolyamokon, továbbképzéseken vesznek részt, hogy ügyfeleinket a legújabb technológiai követelményeknek megfelelően mindig naprakészen tudjuk kiszolgálni.
Powered by Joomla!®. Computer-S 2012. and W3C, CSS.