Company Logo
slide 1 slide 2 slide 3

 Cégünk, a Computer-S Kft. legfőbb célja, hogy tevékenységét úgy végezze, hogy azzal a vevői igényeknek minél jobban megfeleljen.

A Computer-S Kft. vezetősége elkötelezett a vevők elvárásainak megfelelő követelmények teljesítése és a minőségirányítási rendszer eredményességének fokozása és folyamatos fejlesztése, jobbítása iránt.

Társaságunk alapvető céljai közé tartoznak az alábbiak:

Létrehozni egy magas színvonalú, kompetens számítástechnikai szolgáltatást nyújtó céget, lefedni Magyarországot magas színvonalú informatikai szolgáltatásokkal, a vállalkozást olyan szinten működtetni, hogy nagyvállalatokat is ki tudjon szolgálni, minőségi szolgáltatás révén több nyereség elérése, minőségi termékeket és szolgáltatást biztosítani vevőinknek megfizethető  áron, ezáltal piaci jelenlétünk növelése.

Céljaink eléréséhez az alábbi vezetési eszközöket vesszük igénybe:

Társaságunk komplett tevékenységére kialakítottuk, működtetjük, és állandóan fejlesztjük az MSZ EN ISO 9001:2000 nemzetközi szabványnak megfelelő minőségirányítási rendszerünket.

Biztosítjuk, hogy Minőségpolitikánkat szervezetünk minden szintjén megértsék, elfogadják. Ugyanakkor törekszünk arra, hogy munkatársaink természetes igényévé váljon a minőségi munkavégzés, a kezdeményezés a minőség javítására, melyhez minden feltételt biztosítunk számukra, beleértve: az egyértelmű szervezeti felépítést és feladatlebontást, az ehhez rendelt világos döntési szinteket, az ennek megfelelő önállóságot és felelősségvállalást, a folyamatos szakmai képzést és továbbképzést.

Szolgáltatásunk során a nem megfelelő munkavégzés megelőzésére, elkerülésére helyezzük a hangsúlyt. Beszállító partnereinktől is elvárjuk a minőség iránti elkötelezettséget, a minőségi színvonalú, megbízható szolgáltatást. Figyelemmel kísérjük vevőink, partnereink igényeit és termékeinkkel, szolgáltatásainkkal való megelégedettségét.
Powered by Joomla!®. Computer-S 2012. and W3C, CSS.